Elbillading for bedrifter og næringsbygg

Easee har ladeløsninger tilpasset arbeidsplassen slik at ansatte, kunder og besøkende har muligheten til å lade bilen på en smart og trygg måte. ​Gjennom dynamisk lastbalansering utnytter og fordeler ladeløsningen for arbeidsplassen den tilgjengelige elektriske kapasiteten, slik at man kan tilby lading til alle som trenger det.

Løsningene til Easee passer til alle biler og strømnett, og er perfekt til større parkeringsanlegg i næringsbygg. Start i det små og utvid ved behov – uten store investeringskostnader.

Smilende ung dame med langt blondt hår manøvrer sort elbillader på lys teglsteinsvegg

Enkelt å skalere

Ladebehov endres med tiden, spesielt i bedrifter. Derfor skal det være enkelt og rimelig å utvide ladesystemet. Med Easee laderobot kan du starte i det små og utvide antallet ved behov uten store kostnader. Laderoboten til Easee fungerer som en intelligent koblingsboks og støtter utvidelse av flere ladestasjoner på samme kabel. Med Easee laderobot kan du starte i det små og utvide antallet ved behov uten store kostnader.

 

Dame med langt lyst hår manøvrerer sort elbillader montert på grå murvegg med smarttelefon

Plug & play

Med bakplaten og blinddekselet Easee Ready kan man forberede fremtidige ladepunkt. For å oppgradere til et fullverdig ladepunkt, kan man når som helst kjøpe Easee Plug & Play (Chargeberry og frontdeksel). Oppgraderingen kan utføres på egenhånd. Det betyr at bedriften kan skalere systemet helt enkelt, uten ekstra kostnader for installasjonen.

Og skreddersy ladeløsningen med eget tilbehør

Easee har blant annet kroker til å henge ladekabelen på, eller en base med plass til tre elbilladere – perfekt for felles parkeringsplasser utenfor næringsbygg.​

 

Sertifikater